Mappen/gebieden

Reis rond in verschillende werelddelen waar telkens verschillende vissen te vangen vallen!

Elke map/gebied heeft telkens wel wat nieuws te bieden!

Pinheira Beach

Om te beginnen een van de meest bezochte gebieden, een van de standaard unlockte mappen. Met andere woorden hier komen veel spelers ook voor het eerst in het spel terecht. Dit strand heeft echter dan ook meteen heel wat te bieden, hier komen veel spelers voor het verzamelen van schelpen. Schelpen kun je in de map Cool Mountain om ruilen, meer daarover kun je bij de map "Cool Mountain" Lezen. Dit gebied bevat ook de vismarkt, hier kan men vis verkopen die men reeds gevangen heeft. De vismarkt heeft twee personeelsleden in dienst die beiden heel wat fishbucks over hebben voor de vis die jij in aanbieding hebt. Indien je een zeldzame vis hebt, is het slim om te wachten op het beste dagelijkse bod bij de linker persoon. Dus hou de koersen zeer goed bij in je notes en verkoop je vis als de waarde hoog staat. De andere persoon biedt je telkens een totaal bedrag voor al je vissen, maar dat is niet altijd de beste keuze. Denk goed na en laat je zeker niet vangen! Er is ook een mooie brug waar een NPC(bot) Damian jou met plezier de weg wijst naar een goeie fishing-spot, op de spot die hij aantoont vang je makkelijker en meer vis. Daarnaast maak je vanop de brug meer kans om enkele zeldzamere of andere vissen te vangen dan langs het strand.

Rio Tropical (jungle)

Rio Tropical met andere woorden de jungle, dit is ook een standaard unlockte map. Hier is een grote waterval die zorgt voor de stroming langs de mijlen lange rivier waarlangs men kan vissen. Hier is een leuke minigame die spelers kunnen spelen namelijk bij de NPC(bot) Bob. Zodra je tegen deze persoon praat, wordt de map gevuld met vismunten die je in een bepaalde tijd allemaal moet weten te verzamelen. Dit is enerzijds een van je doelen en anderzijds een mooie kans om een tien tal vismunten bij te verdienen. Deze minigame kan men eenmaal per week spelen. In deze map is ook je eigen huisje gevestigd. Je kunt je eigen huis decoreren, vrienden bezoeken en zelf je eigen vissen in je tuin kweken. In je eigen tuin loopt een kweker en die kweekt voor jou vissen voor een prijsje! Hoe meer vissen je kweekt hoe beter je homepoints worden, dan kan je samen met je vrienden gezellig in jou tuin vissen! Ook de befaamde vis "Piranha" kun je hier vangen. Let op vergeet je regenjas niet want het gaat hier vaak regenen!

Laketown (bakker)

Deze map is de laatste standaard unlockte map. Laketown staat vooral bekend om zn bakker waar je gratis vijftig brood krijgt telkens je bij hem langs gaat, met dit brood kan je aardig wat vissen vangen in verschillende gebieden. In deze map loopt ook een NPC(bot) die jou af en toe een vismunt gratis heeft, hij is soms wat onvriendelijk maar wie weet op een dag krijg jij ook wel een vismunt. Er zijn wel drie verschillende vijvers te vinden waarlangs je kan vissen. Indien je naar boven wandeld in deze map kom je de forellenkwekerij tegen, waar je voor maar liefst drie vismunten een uur toegang krijgt. Wat veel spelers niet weten is dat je niet het hele uur in een keer moet opdoen, maar je gerust de kwekerij mag verlaten en de dag erna lekker verder mag vissen. Daarnaast vang je hier vissen met dubbele XP waardes, heel wat verschillende forellen zijn er te vangen. Als laatste punt kun je hier ook decoratie kopen in de Decoshop, deze decoratie kun je dan in je eigen huisje plaatsen/hangen.

Cool Mountain

Zoals de mapnaam al weergeeft bevindt dit gebied zich in het ijs gebergte. Dit is de eerste mogelijke vrij te spelen map vanaf level tien, samen met het vrij spelen tot de mogelijkheid om te ruilen. Hier is het mogelijk om een vistour te nemen op een vlot waar wel twintig personen op kunnen, voor maar één vismunt kun je twintig minuten naar het midden van de rivier. Daar vang je vissen die je langs de waterkant niet kan vinden, totaal van elf verschillende soorten vis zijn hier te vinden. Oja, vergeet je reddingsvest niet op het vlot! Bovenaan de map kun je terecht bij het schelpenmeisje "Coral" waar je tien vis aas krijgt in ruil voor vijftig schelpen.

Mystery Desert

De befaamde pyramide map met mummies en farao's is te betreden vanaf level twintig. Bij het joinen van de map kom je terecht in de woestijn met hopen zand, vaak is er hier zelf een zandstorm! Wat je zeker niet mag vergeten te bezoeken is de pyramide, voor vijf coins mag je de machtige pyramide vijf minuten betreden. Naar horen zeggen zou er zich een speciale vis schuilen in de pyramide die je kan vangen, waarmee je de ijsmap kan unlocken.

Sibiri City (ijsmap)

De ijsmap is enkel vrij te spelen bij het vangen van de "Golden Arowana". Hier moet je wel op het juiste moment komen want vaak bevriest het water, en kan je er onmogelijk vissen. Er is wel een vriendelijke ijsbeer die jou met plezier wel tien vismunten geeft als je hem ontmoet. Trek zeker warme kleren aan want het sneeuwstormt vaak! Als laatste is er in de ijsmap ook een gigante iglo die je kan betreden. In de iglo kan je je visrecords van de laatse 24 uur laten vastleggen, kom jij in de top10 terecht?

Aquayama

Een mooie leuke map om te bezichtigen, op het eerste zicht zien we hier een chinese muur en wederom twee vijvers om in te vissen met ongeveer veertien verschillende soorten vissen. Mooie bomen en struiken maar de rijstvelden zijn wel aangetast, misschien wel door pandaberen? Denk het niet, panda's zijn lieve beren! Vanaf level veertig kan jij deze map betreden.

Seagull Harbor (bootjesmmap)

Seagull Harbor!!! De bootjesmap!!! Zeker de moeite waard om te bezoeken, vanaf maar liefst level zestig kan je hier voor een kwartier een boot huren en rondvaren op zee. Je weet zelf op zee daar kan niet anders dan allemaal grote vis zitten! Maar liefst dertien verschillende soorten vis zijn hier te vangen en ook een zeer zeldzame vis "Blue Marlin". Kan jij hem vangen?

Thombani Town

De voorlaatste bekende map op ons lijstje. Best wel vreemde map als je het mij vraagt, volgens mij zitten we hier ergens in Afrika. Er lopen vreemde mensen rond en er liggen ook schedels op de grond. In deze map zien we wel een verplicht teamverband om in een stuk vijver te kunnen vissen, je moet met minstens 3 personen zijn om het hekken naar beneden te brengen. Zitten er hier ook zeldzame vissen? Wie weet!!

Marshville

De laatste map vanaf level honderdtwintig. Aan jou om het uit te zoeken welke geheimen deze map wel allemaal heeft!